top of page

Nu erbjuder jag Medial Rådgivning

Många av er vet att jag har gått en utbildning för att bli medial rådgivare. Och vet ni vad? Nu är det klart! Japp! I mitten av februari klarade jag av utbildningens sista skälvande del - teoriprov och rådgivning med besökande klient. Det hela gick jättebra och jag kan numera titulera mig Certifierad Medial Rådgivare.


När är Medial Rådgivning bra?

Alla bär vi då och då på frågor som vi har svårt att hitta svaret på. Det kan vara en osäkerhet om vilka val som ska göras eller råd kring hur vi ska agera i en situation. Ofta handlar det om relationer, känslor eller osäkerhet kring ekonomi och arbete. Eftersom dessa frågor är så personliga för oss så kan det vara svårt att navigera i dem. Vad blir bäst för mig just nu i den här situationen? Det kan också vara att man funderar i ett lite längre perspektiv. Vad ska jag göra idag för att få en förändring längre fram? I dessa situationer kan det vara skönt att lufta tankarna och få lite råd kring hur man ska tänka och agera.


Hur arbetar jag?

Jag arbetar enbart med ljuset. Det betyder att jag inte besvarar frågor om olycka, sjukdom eller död. Däremot svarar jag gärna på frågor om hälsa, välmående och hur du kan leva ditt bästa liv. Jag svarar inte heller på frågor om tredje person. Jag kan däremot ge dig råd i hur du ska agera i relationen till aktuell person.

Tillsammans med Universum utgår jag från din inre kärna och ditt inre ljus och vägleder utifrån det. Man kan säga att jag öppnar alla mina sinnen. Jag kan använda tarotkort eller orakelkort men oftast låter jag mitt eget väsen vara mottagare av budskapen. Budskapen kan komma som ord, dofter, känslor eller insikter och de kan förmedlas av guider, änglar och ljusvarelser såväl som bortgångna nära och kära.Är detta att spå om framtiden?

Jag arbetar med vägledning. Det handlar om rådgivning i specifik fråga. Det är alltså INTE detsamma som att spå om framtiden. När du kommer till mig förmedlar jag universums svar, men du har fortfarande din fria vilja. Du väljer själv om du vill följa råden du får eller om du ska ta en egen väg.

Att vara medial rådgivare är inte heller detsamma som att vara medium. Vill du ha en kontakt med en speciell person som gått vidare så kan jag inte hjälpa dig med det. Ibland händer det förstås, men det är inte det jag arbetar med. Min styrka ligger i min kontakt med guider och andra ljusvarelser och tillsammans med dem arbetar jag för ditt högsta bästa. Det är här jag känner mig hemma.


Att boka ett rådgivande samtal

Jag arbetar både med fysiska möten och på distans. Du bestämmer själv vilket som passar dig bäst.

Fysisk rådgivning:

Vi ses i min lokal på Vallgatan 2a i Landskrona. Jag bjuder på te eller vatten under vårt möte och sedan arbetar vi med den känsla eller fråga du har med dig. Ett sådant möte kan du boka via bokadirekt. KLICKA HÄR för att boka. Du kan givetvis även kontakta mig så bokar vi en tid tillsammans.

Rådgivning på distans:

Kontakta mig på mail.

Jag tar emot din fråga via mail och arbetar sedan grundligt med den. Jag återkopplar utförligt till dig i text. I dessa fall får du alltid 2 st A4-sidor med text samt bild på kortläggningen.


Introduktionspris!

Jag vill gärna fira min nya certifiering genom att erbjuda ett bra pris!

Under februari och mars är priserna därför kraftigt prissänkta:

Medial rådgivning, fysisk 60 min: Rabatterat pris just nu! 400 kr (from 1/4: 550 kr) Medial rådgivning, distans: Rabatterat pris just nu! 250 kr (from 1/4: 400 kr)


Fysiskt möte betalas på plats. Kontant eller med swish.

Vägledning på distans sker via mailkontakt och då får du en faktura som betalas via swish eller bankgiro.


197 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page