top of page
Ljus på himlen

Regression

Regression

Regression innebär att du under en ledd session besöker en eller ett par av din själs upplevda liv. Allra oftast är det något av dina tidigare liv, men det kan också vara till livet mellan dina liv, till framtiden, till det undermedvetna eller till kontakter med dina guider. Oavsett vart du hamnar så får du uppleva något som är viktigt för dig här och nu. Det är din själ som styr vart du förs. Varken du eller jag kan påverka detta.
Under en regression leds du ner i djup avslappning på ett tryggt och säkert sätt. Jag finns vid din sida hela tiden och hjälper dig genom upplevelsen. 

Hur går en regression till och hur känns det?
Du får ligga bekvämt tillrätta på britsen. Vi börjar med ett inledande samtal och efter det leder jag in dig i djup avslappning. Under regressionen finns jag vid din sida hela tiden och följer dig på din resa. Jag skriver ner allt som händer.
När vi är färdiga får du återkomma till stunden i lugn och ro. Jag bjuder på vatten, te och frukt och vi går tillsammans igenom anteckningarna från sessionen. Allt sker i en lugn och trygg miljö. Mitt mål är att du ska uppleva ett mjukt mottagande och en känsla av att du är i centrum. 

En regression är personlig och det är upp till dig att känna efter vad din själs budskap till dig är. Varför skulle du uppleva just det här livet? Vilka kopplingar finns det till livet du lever idag? Det här är inget vi gör tillsammans utan det är din egen tanke som ger dig svaren på de frågorna. 

I en regression kan du tex uppleva: 
- Karmiska relationer
- Se var olika blockeringar kommer från
- Förstå varifrån rädslor, fobier, ångest och oro kommer
- Inse vad du själv behöver arbeta på i det här livet
- Förstå dina egna mönster och få kraft att göra förändringar

Kan alla göra en regression?
Nej. De allra flesta kan, men faktiskt inte alla. Du ska vara i god form och inte ha någon form av missbruk. Du ska inte heller vara gravid. Det är viktigt att jag vet att du orkar med en regression (de kan vara kraftfulla och beroende på upplevelsen så kan de påverka dig rejält) och därför vill jag ha träffat dig vid minst ett tillfälle innan sessionen. Du bör alltså ha gjort en healing hos mig innan för att jag ska vara säker på att en regression är något för dig.

Om du känner dig trygg i att du kan göra en regression så bokar du in din session på bokadirekt. Har du frågor eller funderingar så är det bra om du kontaktar mig: ellinor@lavendala.se

Kostnad: 
Regression, 1 själsliv, ca 1-1,5 timmar - 975 kr INTRODUKTIONSPRIS till 31/7: 875 kr
Regression, 2 själsliv, 2-3 timmar - 1400 kr INTRODUKTIONSPRIS till 31/7: 1200 kr

 

bokadirekt-logo.png

Vill du boka en tid? Klicka på länken så kommer du till min bokadirekt. Hittar du ingen tid som passar dig så är du välkommen att höra av dig. Tillsammans hittar vi en tid som passar dig. Maila mig på: ellinor@lavendala.se 

 

bottom of page