top of page

Vad kan Reiki ge dig?När du väljer att gå en Reikikurs så startas olika processer inom dig. Kanske medvetet. Kanske omedvetet. Du börjar göra nya val, sätta dig själv i främsta rummet, se på relationer och situationer ur ett nytt perspektiv etc. Man kan säga att Reikin får dig att välja med kärlek.


För egen del har Reikin hjälpt mig att släppa blockeringar. Det har också gjort att jag har lättare att hantera stressiga situationer. På mina kurser brukar jag säga att Reikin har skapat en stabil ö inom mig. På den här ön kan jag stiga i land och betrakta saker ur ett nytt och lugnare perspektiv.


Reikin hjälper dig med det du behöver. Det är det magiska med Reikin! Den stärker det som ska stärkas. River de murar som du inte behöver. Ger dig ny kontakt med dig själv. Ger dig metoder och tankesätt som reducerar stress, hjälper dig att fokusera på det som är viktigt och hjälper dig att känna lugn.


En vanlig fråga är: "Jag vill öka min andliga och mediala sida. Kan Reikin hjälpa mig med det?" Svaret är: Ja! Absolut! Med Reikin lär du dig att lita på din intuition och lyssna på din magkänsla. Det ger dig en kontakt med ditt andliga team och ger dig en medvetenhet om att du inte är ensam.


Vill du också gå en Reikikurs? Läs mer här på hemsidan eller skicka mig ett mail. Jag svarar gärna.


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page