top of page

Beskydda ditt hem

Många av dem jag träffar frågar hur de kan skydda sitt hem från negativa energier. Det finns massor du kan göra! Här kommer några tips:


För det första är det bra att då och då rensa sitt hem från trista energier. Det gör du lätt genom att använda palo santo eller vit salvia. Jag använder helst palo santo eftersom jag tycker väldigt mycket om doften, men det är upp till dig. :-) Tänd stickan. När lågan slocknar så sprids röken i rummet. Gå runt och se till att vara noga i alla hörn och i alla vrår. Var extra noga där du har haft besök så att gästernas energier försvinner. Samtidigt som du renar hemmet är det bra om du är glad och positiv. Du ska ju rensa bort tung energi och ersätta med positiv!
För den som vill använda kristaller finns det en lång rad bra kristaller att ta till. Vid ytterdörren kan det vara bra att ha en svart turmalin tex. Den hjälper dig att hålla negativ energi utanför hemmet. Du kan också ha selenit eller bergskristall hemma. Förutom det är det klokt att förstärka det du vill ha i hemmet (jag tror på att jobba med flödet istället för att fokusera på sånt du inte vill ha. Varför inte jobba med positiva kristaller som tex rosenkvarts eller grön aventurin?
För den som vill ha riktigt starka beskydd så kan jag rekommendera följande på samtliga fönster och ytterdörrar:

  1. Stå mitt i rummet och sträck fram armen. Låt handens handflata peka mot fönstret. Följ sedan fönstrets form. Börja nere i vänstra hörnet. Använd ditt handchakra (handflatan) som ”pensel”. Dra en linje från nedre vänstra hörnet och till övre hörnet. Dra sedan från vänstra övre hörnet till det högra. Sedan ner till det högra nedre hörnet. Avslutningsvis drar du linjen till det nedre vänstra hörnet.

  2. Lägg sedan ett kryss över fönstrets yta.

Samtidigt som du gör detta säger du: "Jag stänger ute allt som är negativt och släpper in endast kärlek".

Den som har Reiki kan med fördel lägga en stark symbol över fönstret som avslutning.Du kan också lägga en Älgruna vid din ytterdörr. En älgruna är ett mycket kraftigt beskydd och är, som namnet antyder, en runa. Rista in den med tanken på ytterdörrens utsida eller rita den på en sten och placera vid ingången.Det finns ännu fler beskydd att ta till, men dessa kan alla använda. Ta hand om dig och ditt hem!

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page