top of page

Cirkelträffar

Varannan måndag är det cirkelkväll! Vill du vara med?


Sedan ett par år tillbaka har jag då och då fått förfrågningar om detta - om jag kan starta en cirkel. Och nu är det alltså igång. :-)


Det här är lättsamma och trevliga träffar där vi delar med oss av tankar, funderingar och lyfter sådant som är viktigt för oss just nu. Inom olika områden. Med en kopp kaffe eller te i handen så fokuserar vi på ett tema/gång. Jag delar med mig av det jag kan på området och vi gör spännande övningar. Målet är att ni ska lyftas i era energier och ha med er metoder som fungerar i vardagen. 


Man behöver inte vara med varje gång, utan anmäler sig till det som verkar intressant. Ta gärna med en anteckningsbok så du kan skriva ner det du tycker är viktigt. 


Temakvällarna ser ut så här:

25/3 - energibanor och energifält 8/4 - karaktärsstyrkor, önskelistor och vad det innebär 22/4 - våra chakran. Genomgång och kreativt skapande i akvarell 6/5 - pendelkväll


Tid: 18.00-20.00 

Kostnad: 200 kr/person och tillfälle. Avgiften betalas på plats. Antal platser: 8 st


Vi börjar med dessa tillfällen, men beroende på intresse så fortsätter kvällarna framöver. Önskemål om kommande teman har redan kommit in, så det finns definitivt en nyfikenhet.

 

OBS! Anmälan krävs för att jag ska kunna förbereda kvällen samt beräkna kaffe/te-åtgång.1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page