top of page

Information om event "Yin yoga och Sound healing"

Det har blivit en ändring av lokal för det här underbara eventet. Istället för Folkets hus har vi fått förmånen att hålla eventet i Reboot Hälsocenters fridfulla yogasal. Yogasalen är perfekt ur alla hänseenden. Lugn, stilla och fridfull med grundande energier. Helt makalöst bra.


Reboot Hälsocenter ligger på Pilåkersgatan 32. Du hittar entrén i markplan mitt emellan SBB:s stora byggnad och Solskiftets förskola. Det finns en stor parkering utanför (amino park) och det går att parkera gratis längs gatorna. Jag tar emot dig vid entrén när du kommer till eventet.


Förutom lokalbyte är allt precis som tidigare:


Vi inleder med en stunds yin yoga innan kristallskålarna får sjunga för oss. Timmarna går i meditativ stillhet och vi öppnar upp både fysiskt och mentalt för att sedan bjuda in lugn, vilsamhet och tillit i våra liv. Stunden avslutas med ett ljudbad och savasana.

Eftermiddagen passar alla. Du behöver inte ha några förkunskaper utan alla tar emot lugnet på sin nivå. Kom med ett öppet sinne och lyssna på ditt inre. Ha bekväma kläder så att du följsamt kan slappna av.

Ta med: yogamatta, kudde, filt och vattenflaska.

Datum: 7 april 2024

Tid: 14.00-16.00

Plats: Reboot Hälsocenter, Pilåkersgatan 32 i Landskrona

Kostnad: 350 kr (vid anmälan får du informationsbrev och faktura. Avgiften ska vara betald innan eventet.)

Sista anmälningsdag: 5 april 2024

Anmäl dig till: ellinor@lavendala.se

Övrig information: Avgiften betalas inte tillbaka om du uteblir. Vid färre än 10 deltagare ställs eventet in. Om vi behöver ställa in eventet får du som har betalat din anmälningsavgift tillbaka.


Varmt välkommen till en härlig eftermiddag! /Ellinor och Katarina


Besök Reboot Hälsocenter: HEMSIDA


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page