top of page

Inom kort: Regression

From den 19 juni erbjuder jag en ny tjänst: Regression Tidigare Liv. Som jag ser fram emot detta!Regression är otroligt fascinerande och effektivt. Genom att gå in i tidigare liv och återuppleva relationer, möten och händelser så löser djupt sittande blockeringar upp sig. Du får större kontakt med ditt inre jag och kan göra de förändringar du behöver för att må ditt bästa jag.


En regression kan tex hjälpa dig att:

- Förstå dina känslor och reaktioner

- Förstå varför det finns blockeringar i olika områden av ditt liv

- Förstå varifrån rädslor, fobier, ångest och oro kommer

- Förstå relationer och kunna förbättra karmiska band

- Förstå dig själv och stärkas i din inre kraft

- Förstå dina mönster och få kraft att göra förändringar


I mitt healingarbete kommer jag ofta i kontakt med klienters tidigare liv. Att utbilda mig till regressionsterapeut och därmed mer aktivt kunna hjälpa till med den här formen av blockeringar känns så naturligt.


Jag har själv många minnen från tidigare liv. Det är olika platser, händelser och trauman. Genom att närma mig dem och uppleva dem igen så har jag förståelse för varför jag reagerar som jag gör i vissa situationer idag. Det gör att jag också är mer uppmärksam på mitt liv och hur min karmiska resa ser ut. Jag väljer att bryta vissa mönster för att få nya resultat och gå på nya vägar. Det är bra både i det här livet och i kommande liv.


Tjänsten erbjuds från den 19 juni och först då kommer det att gå att boka tjänsten via bokadirekt. Vill du redan nu boka din session så är du välkommen att höra av dig!


Regression tar 2-3 timmar att genomföra. Läs gärna mer om tjänsten här: KLICKA HÄR


Regression Tidigare Liv kommer att kosta 1400 kr, men under juni och juli erbjuder jag introduktionspris: 1200 kr!

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page