top of page

Lite mer om mig

Den senaste tiden har jag träffat många nya människor och i och med det har jag fått massor av frågor om vem jag är och vad jag egentligen jobbar med. Kanske är ni fler som undrar? Här kommer en liten sammanfattning för den som är nyfiken. :-)


Jag är healer. Men vad är det? Och varför väljer jag att kalla mig just det? Jag arbetar dagligen med att hjälpa människor till ett bättre mående. Det här är helt fantastiskt och jag njuter av varenda dag! Jag är KarunaReiki Master enl Holy Fire III med uppgraderingarna Online och World Peace, certifierad Angelic Flush Healer och har kanaliserat fram healingmetoden ”Ljushealing med Universum och Moder Jord”. Jag behärskar även en lång rad andra healingmetoder som tex spirituell healing, andlig kirurgi och aurahealing. Förutom detta har jag en förmåga/gåva att se ner i klientens kropp. Det innebär att jag kan se skadade leder och stagnerade muskler. Detta innebär i sin tur att jag kan fokusera healingen på specifika områden och därmed öka rörlighet och blodcirkulation. Men att vara healer innebär att kunna mer än healingtekniker. Det handlar om klienten jag möter. Det handlar om att verkligen se ljuset i den andre och hjälpa denna att hitta sina egna metoder att komma i balans. Jag kan hjälpa klienten att justera energibalansen i kroppen och under själva healingsessionen kommer saker fram till ytan. Tex tankar, minnen, drömmar och visioner och jag kan hjälpa klienten framåt i det som är viktigt för just hen. Ibland är healingsessionen mer konkret och handlar om att lösa upp fysiska blockeringar som tex värk i nacke, rygg och höft. Att vara healer är att ha förmånen att kunna hjälpa andra att må bättre på många olika plan.


Healer. Det låter flummigt. Är jag flummig? Njä, det tycker jag inte att jag är. Eller tja, kanske. Vad är att vara flummig? När jag arbetar jobbar jag gärna med kristaller, vit salvia, klangskål och orakelkort. Och jag har mycket bra kontakt med mitt ”team”, dvs de som guidar mig genom healingen. Teamet består av ljusvarelser, uppstigna mästare, ärkeänglar och guider och genom dem får jag till mig information och budskap som gäller klienten. Jag har fått en förmåga som gör att jag kan se in i en klient. Dvs jag kan se stagnationer, skador och påfrestade leder. Allt det här gör att klienten får den healingen just hen behöver och när hen lämnar mig har jag gett precis allt jag har kunnat. Än har ingen lämnat mig och varit besviken på upplevelsen. Tvärtom har de varit uppfyllda av ljuset.

Förutom healer är jag akademiskt högutbildad. Jag har studerat etnologi, retorik, migrationsvetenskap och har en fil.mag i Religionsvetenskap. Jag har ett starkt intresse av historia och är väl bevandrad i trädgårds- och växtkunskap. Jag driver mitt eget företag med allt vad det innebär. Jag håller kurser och är slaviskt noga med fakta och källhänvisningar och älskar att läsa forskarrapporter och bra faktalitteratur. Så när jag påstår att t ex Reiki fungerar och ger fantastiska resultat så säger jag inte det för att jag tycker så. Jag säger det för att det är sant och för att otaliga forskarresultat bevisar det. Du får helt enkelt själv avgöra om du tycker jag är flummig eller inte. :-)


Alla möten är underbara, men vissa är fantastiska underverk. Här är tre exempel: Personen som varit med om en trafikolycka och inte hade känsel i ena benet. Efter healingen tittade han på mig och sa ”vad i hela friden… Jag känner mitt ben igen”. Healingen hade lyft bort blockeringen och gett hen känseln tillbaka. Eller kvinnan som hörde av sig och hade tappat fotfästet i livet. Efter en session återfick hon ork och energi och tog itu med sina hinder. Eller kursdeltagaren som hörde av sig två månader efter vår kurs. Hennes mail började ”Tack för att du gav mig redskap att ändra på mitt liv”.


Att vara healer är fantastiskt och jag är så tacksam för alla möten. Men för att kunna hjälpa andra måste man ha hjälpt sig själv först, och jag har varit i mörkret. Jag är väl medveten om hur becksvart mörker känns och hur det tär. Jag vet precis hur det känns att förlora uppfattningen om var den egna kroppen är och var den slutar och jag är mycket väl medveten om hur mycket man kan gråta. Jag kom upp ur mörkret och blev en annan. Jo, så är det. Man blir aldrig sig själv igen, men man kan bli något mycket bättre! Allt detta har jag med mig i mina möten och kanske är det därför många upplever mig som mänsklig och trygg? Jag finns med dem på vägen.


Ja, det är en liten sammanfattning om vem jag är och varför jag arbetar som jag gör. Jag har säkert missat massor, men ni får väl helt enkelt fråga om det är något ni undrar över. :-) Välkommen till mig!

Tusen helande kramar <3 Ellinor


79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page