top of page

"Varm vila" - en ny behandling

Från och med 1 november erbjuder jag en ny avslappnande och värmande behandling: ”Varm vila”!


Vad är ”Varm vila”? Du ligger varmt och skönt på en IR-madrass och jag placerar en avslappnande kudde innehållande lavendel och bovete över dina ögon. Stilla musik spelar i bakgrunden. Därefter leder jag dig in i vila med en jordande meditation och efter det får du ligga 20 minuter i värmande vila. Stunden avslutas med chakrabalansering innan jag kallar tillbaka dig till rummet. Du får vatten och vi sitter ner en liten stund innan vi skiljs åt.


IR står för ”infraröd värme”, och madrassen värms upp till 40 grader. I madrassen finns turmalin- och jadestenar och tillsammans med värmeslingorna arbetar de på djupet i dina muskler för att du ska få optimal avslappning.


Turmalin har flera fördelar. Bland annat: - Positiv inverkan på lymfsystemet - Minskar svullnad i kroppen - Ökar blodcirkulationen - Lindrar huvudvärk - Frigör stress som lagrats i kroppen


Jade: - Främjar djup avslappning - Hjälper kroppens reningssystem - Minskar stress och spänningar


”Varm vila” tar 30 minuter och kommer att kosta 400 kr.


Vill du ha varmare än 40 grader? Inga problem. Det ordnar vi.


Än går det inte att boka ”Varm vila” på bokadirekt. Vill du trots det redan nu boka in en session så kan du kontakta mig så ordnar vi det. Det är dock tider efter 1/11 som gäller.


PS: IR-madrass är inte lämplig för dig som är gravid eller har något batteridrivet implantat (tex pacemaker eller infusionspump). Har du svåra sjukdomar är du välkommen att höra av dig så kommer vi gemensamt fram till om behandlingen är lämplig för dig eller inte.9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page